Kjøpsbetingelser

Priser

Alle prisene i OsloDecos nettbutikk er oppgitt i NOK og inkluderer merverdiavgift. Frakt tilkommer.

Betaling

Hos OsloDeco kan du betale med bank-/kredittkort. Din korttransaksjon sendes kryptert gjennom vår betalingspartner Stripe.

Frakt og Levering

Din bestilling pakkes og sendes i løpet av 3 virkedager, såfremt varen er på lager. Om varen er en bestillingsvare vil den sendes videre så snart den ankommer vårt lager. Ved hjemlevering leveres varene på bakkenivå, ikke bærehjelp, dette må bestilles separat. Vi sender kun til adresser i Norge, og dessverre ikke Svalbard. Kjøper har ansvar for at korrekt adresse og mobilnummer er oppgitt ved bestilling. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager på oppgitt hentested eller postkontor, blir den sendt i retur til oss. Kjøper blir belastet opprinnelig frakt og returkostnad samt en administrativ avgift på 300 kr. Hvis pakken skal sendes på nytt tilkommer frakt.

Angrefrist og retur

Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Om du angrer på et kjøp må du gi oss melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at du har mottatt varen, eller helst så fort som mulig. Returomkostninger dekkes av kjøper. Varen må returneres ubrukt og i originalemballasjen, slik den ble mottatt og sammen med utfyllt skjema for angrerett. Du kan også velge å sende skjema elektronisk til kundeservice@oslodeco.no. Varer som sendes til oss uten originalemballasjen kan vi dessverre ikke ta imot. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet tilbake til deg. Obs! Angreretten gjelder ikke for bestillingsvarer. Varer kjøpt på salg refunderes ikke, men beløpet tilbakebetales i form av gavekort/rabattkode. Adresse for hvor returen skal sendes finner du i skjemaet for angrerett. Det laster du ned her:

Last ned skjema for angrerett her.

Forbehold

Vi ønsker å gi gode beskrivelser av produktene våre i bilder og i informasjonen som er oppgitt. Vi tar allikevel forbehold om at varens faktiske farger kan avvike noe fra foto, som vises forskjellig på ulike skjermer. Sjekk gjerne spesifikasjonene som står ved produktet dersom du er usikker på størrelse, materialer, farger eller lignende. Du er alltid velkommen til å kontakte oss før du gjennomfører kjøpet dersom det er noe du lurer på. Vi tar også forbehold om feil i priser og informasjon, og dersom du oppdager noe som ikke stemmer, ønsker vi at du tar kontakt med oss, slik at vi får rettet opp i feilen.

Reklamasjon

Er varen skadet? Send en mail til oss så fort som mulig, eller innen 14 dager til kundeservice@oslodeco.no, med beskrivelse om hva som er feil med varen, ordrenummer, fullt navn og telefonnummer – samt bilde av den skadede varen. Ta vare på alle deler, inkludert emballasje, til vi har tatt kontakt med deg. Er din pakke blitt skadet under transport? - les mer her.

Tilbakebetaling

Tilbakebetaling skjer vanligvis 10 dager etter vi har registrert returen. Hvis du har betalt med kredittkort vil pengene automatisk settes tilbake på samme konto. Har du betalt med faktura vil denne refunderes. Dersom fakturaen din står ubetalt kan du på forhånd kontakte oss kundeservice@oslodeco.no slik at vi kan utsette forfallsdatoen og slette fakturaen når returen kommer inn.

Personopplysninger

Personopplysningene dine er trygge hos oss, og behandles selvfølgelig etter bestemmelsene i Lov om behandling av personopplysninger.