4 måter å innrede med speil

Speil kan være både praktisk, vakkert og skulpturelt. Her er 4 tips til hvordan du kan innrede med speil

Skulptur av Anna Daniell. Aura bordspeil, fra New Works. Glasskule Deco Ball, fra Broste. Core Table lamp, fra New Works. Vitrineskap Haze, fra ferm LIVING.

Glasskule Deco Ball, fra Broste. Aura bordspeil, fra New Works. Lily lysestake messing, fra Skultuna. 

1. Speil til pynt 
Bordspeilet Aura fra New Works, skaper et skulpturelt og moderne element på en hylle eller som et stylingelement på bordet. Aura kan enkelt flyttes rundt, og finnes også som veggspeil (som kan brukes som knagger).

Sjekk her hvordan vi dekket på bordet med Aura 

2. Bildevegg 
Hvis du lurer på hvordan bildeveggen din kan bli enda mer spennende, finner du svaret på dette bildet; heng opp bildene dine i et litt kjedelig hjørne og miks de sammen med et speil. Det skaper dybde og et litt overraskende element på veggen din. Vi elsker det skulpturelle Darkly Mirror fra Menu, som også kommer i krom. 

En blå variant av dagsengen Ritzy og puffen French i fargen Burnt Rose, begge fra Layered. I bakgrunnen står et skap fra Ikea og rundt speil Walls fra House Doctor. Foto: Birgit Fauske

2. Et rundt speil som blikkfang
Å innrede med et rundt speil er et av våre favoritt-triks – både for å få et finere interiør, og for å forstørre rommet. Den runde formen står i en myk kontrast til en kommode eller et skap, og alt blir ekstra fint når det settes sammen med et møbel i tre. 

4. Perfekt vinkel
124 grader er den perfekte vinkelen der du kan plassere deg selv i midten av speilet uten å se deg selv. Speilet 124° fra Artek, designet av norske Daniel Rybakken skaper rom for spennende muligheter, samtidig som det er et vakkert kunstnerisk objekt. Den kan henges på veggen, eller plasseres på en hylle eller i vinduskarmen.