5 trender det nye året har å by på

2017 så vidt i gang, og kanskje lurer du på hva som gjelder i hjemmet akkurat nå? Her er trendene du ikke må gå glipp av (eller la gå)…

Teppe Shaggy, fra Layered. Lampe Coppola, fra Rubn Lighting. Puff fra Michael Verheyden. Stort speil fra House Doctor. Bordspeil Aura, fra New Works. 

1. That 70’s show

70-tallet var på besøk i 2016, men har ikke rukket å flytte helt inn. Litt etter litt sniker det funky årstallet seg inn i hjemmet ditt. Det betyr ikke at du må innrede stuen din slik at den ser ut som en kulisse til TV-serien Vinyl, men med et langhåret teppe, blank krom og chunky loungemøbler har du en liten fot i det superkule 70-tallet.

Les også: Slik forvandler et rundt veggspeil et helt rom

Hotel St Marc i Paris er designet av superduoen Dimore Studio. De er kjent for sine magiske farge- og tekstil universer, og dette hotellet er ingen unntak. 

2. Soft home

Hjemmene våre var lenge strippet for tapeter, blomster og tekstiler. Tregulv skulle vises fram, veggene skulle være hvite og vinduene rene. Som er rebellsk tenåring tar tekstilene mer og mer over. Tunge gardiner, mønstret puter, tepper som dekker store flater. Mønstrene kan godt være maksimalistiske og fargetonene mørke eller fargerike. Her skal det ikke spares på noe.

Stolen Coco, fra Gubi, Skapet Haze fra ferm LIVING. Karaffel og glass Ripple, fra ferm LIVING. Stolen Covent, fra New Works. 

3. Neo Bauhaus

De harde og grafiske linjene har vært med oss en stund, og de finnes stadig i nye former og formater. Flere designere er inspirert av estetikken og funksjonaliteten til Bauhaus, og har gjort den mer 2017-vennlig og komfortabel. Vi snakker harde linjer i kombinasjon med feminine former og myke stoffer. Møbler som er framtidens moderne klassikere.

Les også: Innred med svarte detaljer

Studio Oliver Gustav i København er en mester på nydelige toner, i én fargeskala. Vi elsker at taket er malt i samme farge som veggene.

2017 byr på varme fargetoner. Lady Jotuns nye farge, Dijon Yellow, er helt nydelig, spesielt når velursengen og veggen går i ett. 

4. Én fargeskala


Det gøyeste du kan gjøre akkurat nå er å skape et interiør som går ton-i-ton. Ta utgangspunkt i møblene du har, mal vegger, finn gardiner og tepper i samme fargeskala. La noen elementer stå litt ut, og du vil få et superkult hjem du kommer til å elske.

Keramikkpotte fra Tine K Home, Land's End gryteunderlag i messing fra Skultuna, sofaen Stay fra Gubi, liten auberginefarget pute fra Christina Lundsteen.

5. Varme fargetoner

Pudder, beige, burgunder, rosa og brunt. De varme fargetonene er på vei tilbake, og de fungerer ofte best i harmoni med hverandre. Sammen med myke linjer, tre, keramikk og metaller får du en moderne stil som roper 2017.