7 ting OsloDeco-Miriam ønsker seg til jul

Et designikon, et likt nattbord som hun allerede har – slik at det blir symmetri på soverommet og en dæsj mørkt tre! Miriam lister opp sine ønsker fra egen butikk.

1. 60-tallsikonet
Jeg elsker å blande nytt og gammel design - og har en svakhet for lamper fra 60-tallet. Flowerpot VP3 i fargen Beige Greige, designet av selveste Verner Panton, ser jeg for meg i en ledig (og litt mørk) vinduskarm i stua vår! Flowerpot VP3, 1.995 kr (Før 2.555 kr) 

2. Blomstrete porselen
Det er fint å ha et ekstra pent servise å samle på, som man kan dekke på med i høytider og til fest – eller en helt vanlig tirsdag når hverdagen blir for grå og kjedelig. Flora-serien fra Royal Copenhagen kommer med mange nydelige blomster og Laburnum og Dandelion er favorittene! Frokosttallerken, 369 kr.

3. Veggpryd
Tidligere likte jeg nakne vegger - nå vil jeg henge opp bilder. Det blir så mye triveligere. The Line collection 01 fra danske Hein Studio er basert på et linosnitt, og har fine linjer og et rolig uttrykk. The Line collection 01, 385 kr.

4. Nattbordet
Er det rart å ønske seg noe man har fra før? Nei, da! Jeg er nemlig så fornøyd med Plant Box som nattbord - at jeg ønsker meg ett til på andre siden av sengen! Plant box lysegrå, 1.899 kr. 

5. Fargeklatten
Når man først har fått noen "skikkelige" puter med fast (dyrevennlig) dunfyll i sofaen, er det ingen vei tilbake til billige, slappe puter! Christina Lundsteen sine puter i med trekk i bomullsvelur er superfine og holder fasongen år etter år. Og jeg kan gjerne gå for litt farge! Velurpute Curry Stor, 1.099 kr. 

6. Krydderkvern
Jeg trenger mer mørkt treverk i heimen! Det er så fint! En kvern til pepper og en til tørket krydder. Krydderkvern Drupe Mill røkt eik, 499 kr. 

7. Gaven som varmer
Checked Out-pleddet fra Hay er i deilig merinoull, og er mykere og lettere enn vanlige pledd - men varmer like godt. I tillegg kjennes det deilig mot huden og legger seg i elegante folder hvor hen du slenger det fra deg. Pledd Checked Out, 1.719 kr. 

Miljøbilde av svart og hvitt pledd i sofa

Checked Out pledd fra Hay

Plant Box som nattbord og lampen Vox fra RUBN. Hjemme hos Miriam. Foto: OsloDeco