8 lekre lamper til hjemmekontoret

Jobber du fremdeles hjemmefra? En viktig detalj for å innrede en trivelig arbeidsplass er bordlampen. Den hjelper deg å ikke bare med å fokusere og se bedre – den pynter opp og gjør plassen finere!

Fargerik plissélampe Matin S Gul fra Hay.

Bordlampe Hebe liten med blå fot og off-white skjerm fra Ferm Living.

Lamper med skjerm
Bordlamper med tekstilskjerm er tilbake for fullt. De har et klassisk uttrykk og skaper lun atmosfære. Her er to oppdaterte varianter med leken vri: Lampen Matin fra Hay med fargerike plisse-skjermer. Og lampen Hebe fra Ferm Living med keramikkfot i organisk form. (Begge kommer i flere varianter, trykk på linkene for å se alle.)

Stilrene kupler
Lampene for deg som er tilhenger av rene linjer og minimalistisk design: Oppladbare Carrie fra Menu (ekstra bonus: kan tas med ut på balkongen eller hagen!) og lampen Vox med messingdetalj fra Rubn. Begge har lyskilden gjemt inni en matt glasskuppel, og gir et mykt og stemningsfullt lys som kan dimmes.

Fargerik klassiker: Lampen Flowerpot VP3 fra &tradition, i den nye farger Red Brown.

Skrivebord Skrivebord Mingle Desk svart finér, Lampe Bordlampe Snoopy svart, fra Flos.

60-talls ikoner
Det er lite som slår ikonisk lampedesign fra 60-tallet! Her har du to ikoner med karakterfulle former og kul "attitude": Lampen Flowerpot VP3, designet av Verner Panton for &tradition og Snoopy med marmorfot, designet av Achille og Pier Castiglioni for Flos.

Bordlampe Precise svart fra House Doctor

Bordlampe Arum fra Ferm Living med svart marmorfot.

Elegant silhuett
En svart lampe med en høy, slank silhuett blir et fint blikkfang på skrivebordet. Lampen Precise fra House Doctor har en sjarmerende industriell finish, og lampen Arum fra Ferm Living har en mer elegant form og eksklusiv fot i svart marmor!