8 ting OsloDeco-Live vil innrede med nå

Sofaen som varer livet ut, to vakre objekter i krom og et teppe som kommer til å gjøre underverker i stua. Her er 8 ting OsloDeco-Live vil oppdatere hjemmet sitt med akkurat nå.

1. Det nye teppet Shiny Rug Soft Grey fra OsloDeco Studio, blir perfekt til de nymalte veggene mine. Teppet er skinnende, silkemykt og er laget i Tencel som er et av de mest miljøvennlig materialene. 

2. Kristina Krogh lager fantastiske plakater, og papiret er så tykt at det ser ut som et unikt kunstverk. Den grafiske plakaten Plakat Curves No. 1.

3. Ah, lysestaken Lysestake Ripply Candle Holder, fra New Works var en klar favoritt da den ble lansert i Stockholm i vinter. Nå er den endelig i butikken. Lysestaken er laget av polert, rustfritt stål – og de nydelige buede formene gjør den både myk samtidig som den er hard og industriell.

4. Jeg synes lamper er vanskelig. De må ikke være for like, men heller ikke for ulike. Jeg tenker at dette smykke av en taklampe Multi-Lite Pendant krom fra Gubi, passer så fint med de andre lampene mine. 

5. Det myke sengetøyet Dynetrekk Pebble lysgrå og 2 x Putetrekk Pebble lysgrå fra Midnatt.

6. Ingen av kaffekoppene mine er like, og det har jeg tenkt å gjøre noe med. Kaffekopp Pirouette, fra Hay. 

7. Noen av mine beste barndomsminner, var da mamma dekket bordet (med Royal Copenhagen) og lagde ekstra god kveldsmat. Hun stekte rundstykker og fylte opp tekannen. Det har jeg også lyst til å bli flinkere til å gjøre i hverdagen. Tekanne Ikigai fra Hein Studio. 

8. Jeg ønsker meg en sofa som jeg kan ha for resten av livet, og en av de største kandidatene er Soft Modular fra Vitra. Denne modulsofaen er perfekt enkel (designet av Jasper Morrison), og har en komfort som få andre sofaer. Soft Modular er myk, samtidig som den retter seg opp med en gang du reiser deg. Jeg ser den for meg i et lyst, upraktisk italiensk-inspirert tekstil – og heldigvis kan trekket byttes hvis (når) det er nødvendig.