Bergtatt av beige stein

Inviter naturen inn med noe av det vakreste den har å by på: Beige stein. Materialet som gjør interiøret ditt sanselig og innbydende – og som varer evig!

Et av våre nye favorittmaterialer er beige stein! Som travertin (beige kalkstein) og den litt lignende Kunis Breccia (breksje på norsk). Vi elsker de deilige naturlige nyansene, de spennende og naturlige mønstre, og det elegante, sofistikerte, varme og jordnære uttrykket. Med andre ord: Beige stein er fint å innrede med dersom du vil tilføre litt magi til interiøret, og skape et rom som er godt å være i.

Travertin er en type kalkstein som er blitt flittig brukt i historisk arkitektur i århundrer (Colosseum i Roma og Sacre Coeur i Paris for å nevne noe), og brukes fortsatt av arkitekter verden over. Men nå har også møbeldesignerne tatt steinen i bruk, og de største designprodusentene har omfavnet materialet den siste tiden, som Ferm Living, Gubi, &tradition og Menu.

Felles for produktene vi har i beige stein er de tydelige, arkitektoniske referansene, og hvordan selve materialet spiller hovedrollen. Vakkert materiale i rene former! Uttrykket i på steinen varierer – naturlig nok – og fargene spenner fra kremfarget, lys beige, til brunt, oransje og rødt.

Tips! Om du har mange elementer i samme farge i samme rom, feks mye grått eller beige, er det spesielt viktig å variere teksturer og blande ulike materialer for å gjøre helheten varm og spennende. Et bord i beige stein er nydelig inntil en beige sofa!

Distinct-bordet i travertin fra Ferm Living passer inn i både stramme og mer eklektiske interiører. Det er har grafisk og smart form med to nivåer - med god plass til både pynt og nytteting!

Distinct Coffee Table har bra størrelse og et smart design med to nivåer – som gjør at du får plass til masse lesestoff, fine ting og litt smårot. Det ser bra ut uansett hva du plasserer på det.
Bildene er tatt i det inspirerende og varme hjemmet til fotograf, stylist og brødkunsner(!) Linda Ring. Foto: Ferm Living

Stuebordet Distinct hjemme hos Linda Ring. Foto: Ferm Living

Harmonisk stue i naturfarger, innredet med sofabordet Distinct fra Ferm living, teppet Loop i fargen Shade fra Ferm Living og stolen Tearoom fra Menu. (Foto: Hege K. Dahl.)

Harmonisk stue i naturfarger, innredet med sofabordet Distinct fra Ferm living, teppet Loop i fargen Shade fra Ferm Living og stolen Tearoom fra Menu. (Foto: Hege K. Dahl.)

Androgyne-bordet med plate i vakker, beige Kunis Breccia-stein, er av våre bestselgere. Det kan også bestilles med understell i samme stein.

Er du nysgjerrig på Androgyne-bordet? Les disse sakene:
Sofabordet Androgyne i ekte hjem
Bordserien Androgyne: Vakkert design i sin reneste form

Sofabord Androgyne Lounge Table kunis breccia - kan gjerne plasseres som skjenk eller utstillinsplass inntill en vegg.

Sofabord Androgyne Lounge Table med steinplate og base i tre

Sofabordet har målene H37,8 x L120 x D45 cm, og kommer i ulike kombinasjoner. Dette er den mest eksklusive varianten, med både base og plate i stein, Sofabord Androgyne Lounge Table kunis breccia. Bordet kan også brukes som en liten benk eller skjenk bak sofaen eller i fotenden av sengen.

Om du ikke har plass til et helt spisebord i beige stein - er det mindre møbler og objekter man kan gå for.

Gulvlampen JWDA med fot i travertin fra Menu.

Vakre strukturer i bordserien Epic fra Gubi.

Reverse Lamp har sokkel i vakker travertin.

Med en helt egen nese for trender og tendenser, sikret OsloDeco-Miriam seg et misunnelsesverdig spisebord i travertin på bruktmarkedet allerede i 2018. Mørkt tre og speilblank krom står godt til beige eller sandfarget travertin.

På travertinspisebordet hos Miriam (deleier i OsloDeco) står vasen Colour fra Hay og en gammel kinesisk keramikkvase. Stol i valnøtt, Pavilion AV1, fra &tradition. Lampe, Semi Pendant, fra Gubi. (Se mer av leiligheten hennes her!) Foto: Birgit Fauske

Spisebordet i travertin er et av bruktkuppene i Miriams leilighet og har fått følge av nye stoler i valnøtt, Pavilion AV1, designet av norske Anderssen & Voll for &tradition. (Se mer av leiligheten hennes her!) Foto: Birgit Fauske