Nye, blanke smykker til hjemmet

Når en smykkedesigner lager ting til hjemmet må det bli iøynefallende og vakkert!

Vi elsker smykker med abstrakte og organiske former! Og akkurat nå snakker ikke om ørepynt eller halskjeder. Vi snakker om en brevvekt og knagger du kan henge på kjøkkenveggen! Til vanlig designer Helena Rohner fantastiske og stilsikre smykker, som er like minimalistiske som spesielle, og gjerne inspirert av naturen og organiske former. Nå har hun laget en liten smykkekolleksjon til hjemmet for Ferm Living, og den samme stilsikre estetikken kan nå pryde hjemmene våre. Og hvorfor skal vi ha "smykker" i hjemmet? Av samme grunn som vi bærer dem på kroppen, vel: De pynter opp, og gjør helheten mer personlig. Mer komplett. Og som en hver person som er glad i smykker vil si: De små detaljene er viktige og har stor effekt!

Objektene i kolleksjonen har et feminint og mykt uttrykk, og laget av skikkelig fine materialer: rå messing og polert, rustfritt stål. De spiller på naturlig skjønnhet, og minner om en stein fra stranden, et utfoldet blad, eller en frukt med snodig form. Det er de organiske formene som vi elsker – de er fine å se på, gode ta på og minner oss om det vakre i det enkle i naturen.

PS: Har du noen kjøkkenskap eller en kommode som trenger en liten oppdatering? Knaggene er ikke bare fine på veggen, de fungerer også fint til møbelhåndtak!