Deilige sommerdrinker fylt i de fineste glassene

Sommeren er her, og det er også disse deilige drinkene - spesiallaget for Ripple-serien. Friske, enkle og supergode drinker i verdens fineste glass!

Glass Ripple – 4 stk, fra ferm LIVING

Glass Ripple – 4 stk, fra ferm LIVING

Twisted Espresso-Tonic

Ingredienser 10 ml hjemmelaget vanilje-sirup 1 espresso-shot Tonic (bruke gjerne Feber Tree Indian Tonic) Hjemmelaget vanilje-sirup (ca 500 ml)

Hjemmelaget vanilje-sirup Bland 700 g hvitt sukker og 350 ml kokt vann. Del vaniljestangen på langs, skrap ut frøene, og tilsett i sirupen. La sirupen avkjøles. Når den er kjølig, tilsett 100 ml hvitvinseddik, og rør om. Oppbevares i kjøleskapet. 

Slik gjør du:  Fyll is i et Ripple Glass, hell over vaniljesirup og tonic – slik at du får plass til espresso. Rør forsiktig for å beholde så mange bobler som mulig. Topp med espresso og server. 

Glass Ripple Long Drink - 4 stk, fra ferm LIVING

Glass Ripple Long Drink - 4 stk, fra ferm LIVING. Barskje Fein Long Spoon, fra ferm LIVING. Barskje Fein Long Spoon, fra ferm LIVING

Ripple Rhapsody

Ingredienser
20 ml Gin 
20 ml Aperol
5 ml ferskpresset sitronjuice
40 ml hjemmelaget rabarbra-sirup (evt rabarbrasaft) Soda

Hjemmelaget rabarbra-sirup
Lag juice av en bunke med rabarbrastilker, og filtrer saften gjennom et lerretstoff eller et kaffefilter. Bland 1:1 med hvitt sukker og rør godt for å oppløse sukkeret. Oppbevares i kjøleskapet.

Slik gjør du: Fyll et Ripple Long Drink Glass med is. Hell Aperol, gin, sitronjuice, og babarbra-sirup over og topp med kald soda. Garnér med rabarbra og appelsinskiver

Champagneglass Ripple - 2 stk, fra ferm LIVING. Barskje Fein Long Spoon, fra ferm LIVING. Måleskje Fein Tipping Measure, fra ferm LIVING

Fallende blader

Ingredienser
10 ml hjemmelaget pære- og anissirup 10 ml Palo Cortado sherry
10 ml Poire William
Tørr musserende vin

Hjemmelaget pære- og anis-sirup
Ca. 400 ml
Skjær opp to pærer og legg dem i en skål. Tilsett en stjerneanis, 600g hvitt sukker og 300 ml kokt vann. Rør eller rist for å oppløse sukkeret. La blandingen stå til den er avkjølt, og sett den i kjøleskapet.

Slik gjør du: Hell din hjemmelagde pære-  og anis-sirup, sherry og Poire William i en Ripple Champagne Saucer. Topp med musserende vin og rør forsiktig slik at du beholder mest mulig bobler i drinken. 

Alle drinker er laget av Duck og Cover Bar for ferm Living