Designfavoritt i ny farge

Ocean-serien er blitt en populær karakter – slik det ofte går med den som har mange sympatiske egenskaper. Nå kommer den i en ny farge som gjør den enda mer elskverdig.

Sommerens farge
Ocean-serien som fra før av er tilgjengelig i svart, kommer nå i ny farge: Sand! Den nye varianten er blitt mykere i uttrykket, og kanskje litt mer "sommerlig"! (Vi har sett flere lanseringer i beige og sand denne sesongen. Se mer her!)

"Gammel" design
Møblene ser kanskje veldig moderne ut, men ble faktisk opprinnelig designet i 1955 – av ikoniske Nanna Ditzel! Designen kjennetegnes av gjentakende lameller, rene linjer og myke former. Møblene er derfor grafiske og stramme – samtidig som de er feminine og elegante. Og de passer like godt i en rufsete bakgård i byen, som i den idylliske solveggen på sommerhytta!

Tøffe som havet!
Joda, de er lekre å se på, men det er faktisk ikke det viktigste:
1) Møblene har god kvalitet – de tåler å stå ute, selv i tøffe forhold, vær og vind.
2) Stolene har god sittekomfort. Litt svikt i stolryggen gjør at du kan lene deg litt bakover og sitte leeeenge til bords!
... og det fineste av alt:
3) De er laget av gjenvunnet plast fra gamle fiskegarn og annet avfall fra havet!

Du kan altså sette deg til bords med god samvittighet - vel vitende om at du har støttet innovativ produksjon som forebygger forurensing av verdenshavene, og i tillegg nyte følelsen og synet av vakker design av selveste Nanna Ditzel!

Ocean-kolleksionen svarer til følgende av FNs bærekraftsmål: Liv under vann (Mål 14), Ansvarlig forbruk og produksjon (Mål 12) og Samarbeid for å nå målene (Mål 17).
Ocean-kolleksjonen representerer bærekraftig og innovativ tankegang som fikk tildelt Wallpaper* Magazines Design award i januar 2019.