Ett spisebord – 2 ulike stiler

De sier at kjøkkenet er husets hjerte, og det vil si at spiseplassen er noe av det viktigste for å få det til å banke. Vi har stylet spisebordet Mingle Table Wood i fargen svart fra ferm LIVING, i to ulike stiler. La deg inspirere her.

Kjærligheten sitter i detaljene, også når det kommer til spiseplassen. Mange velger et nøytralt og enkelt kjøkken, og da kan det være ekstra spennende og kunne leke seg litt ved matbordet. Vi har stylet spisebordet Spisebord Mingle Wood Round fra ferm LIVING, i to ulike stiler; en som hyller det maksimalistiske på en moderne måte, og en som tar deg rett med til Paris. 

1. Moderne eleganse med mønster og ulike materialer
Det er ingen hemmelighet at Spisestolen Beetle Chair fra Gubi, må være verdens mest komfortable spisestol. Den blir også hakket mer spennende når den er trukket i et mønstrete tekstil eller en farge. Spisebordet Mingle Wood Round fra ferm LIVING, skaper et nøytralt og moderne utgangspunkt. Sammen med et teppe i en fin farge, metalliske detaljer og hvit keramikk blir dette en spisestue som er både klassisk og moderne.

Spisebord Mingle Round 130 fra ferm LIVING. Spisestol Beetle polstret Black base fra Gubi. Multi-Lite Pendant krom fra Gubi.

Hvite keramikkvaser i en vakker klynge, skaper et skulpturelt uttrykk. 

1. Stilrent og mykt – med en touch av Paris
Det er ikke så mye som kan gå galt med spisestolene Standard Chair i Valnøtt, designet av Jean Prouvé, fra Vitra. For noen kan de framstå som litt harde og industrielle, men sammen det svarte spisebordet Mingle Table Wood round og vaser med vakre linjer har vi skapt myke kontraster med den skulpturelle Taklampe Viscontea fra Flos og et langhåret ullteppe. Maskulin et feminin som det heter i motebyen, og en perfekt kombinasjon spør du oss. 

Spisebord Mingle Wood Round i fargen Svart, fra ferm LIVING. Standard stol svart/valnøtt fra Vitra. Taklampe Viscontea fra Flos. Vase Cyclades svart L og Vase Cyclades svart S, begge fra Menu. Vase Vesuvius small fra H. Skjalm P. STOFF lysestake krom

Spisebord Mingle Wood Round i fargen Svart, fra ferm LIVING. Standard stol svart/valnøtt fra Vitra. Vase Cyclades svart L og Vase Cyclades svart S, begge fra Menu. Vase Vesuvius small fra H. Skjalm P. 

Vase Cyclades svart L og Vase Cyclades svart S, begge fra Menu. Vase Vesuvius small fra H. Skjalm P.