Gi soverommet ny boost med farget sengetøy!

Det er to egenskaper et skikkelig sengetøy bør ha: 1) Føles så mykt og deilig mot huden at man kryper til køys tidligere – og sover bedre. 2) Se så fint ut at soverommet blir mer elegant og delikat. Sengetøyet fra svenske Midnatt har begge deler ... pluss en nydelig fargepalett!

Myk økologisk bomull i duse, deilige farger. Da vi så sengetøyet fra Midnatt for første gang, var vi helt solgt! Vil du gi soverommet en liten makeover som ikke tar tid eller koster nattskjorta, kan du jo gå for nytt fresht sengetøy! Finn fargen som vil kle soverommet ditt: Hvitt, kalkgrått, kamel, pudderrosa – eller hva med den helt nye rødlige fargen Rubra? 

Rubra  (ny 2019)
En dyp malerisk farge som kjennes trygg og energisk på samme tid. Like fin til lyse og lette interiører som til mørke. Perfekt for deg som er glad i farger, men ønsker et sofistikert preg på soverommet.
Kommer i: Dynetrekk og putetrekk

Pebble
Denne myke, lyse gråbeige fargen passer i de fleste soverom, og er et perfekt alternativ til deg som vil prøve noe annet enn hvitt. 
Kommer i: Dynetrekk og putetrekk

Dromendary
Dette er Midnatts mest populære farge, og det skjønner vi godt. Fargen er trygg, varm og lun, og gir sengen et karakterfullt uttrykk. Nydelig som kontrast til lyse omgivelser og hvite vegger, eller i lun harmoni mot trevegger. 
Kommer i: Dynetrekk, putetrekk og formsydd laken

Sengetøy i fargen Dromedary skaper et moderne uttrykk på soverommet.

Dromedary kommer også i formsydd laken. 

Wilted
Sov på en rosa sky! En drømmeaktig farge, med en hint av nostalgi. Fint til grått, blått og hvitt – samt som en feminin kontrast til litt mørkere soverom. 
Kommer i: Dynetrekk, putetrekk og formsydd laken

Sengetøy i behagelig rosafarge, Midnatt Wilted.

Midnatt Wilted kommer også i formsydd laken. 

Coco
Klassisk sengetøy i hvit bomull blir aldri feil, uansett. Er fint som en utgangspunkt som kan mikses med de andre fargene fra Midnatt. 
Kommer i: Dynetrekk og putetrekk

Få hotellstilen på eget soverom med hvitt sengetøy, Coco fra Midnatt. 

Hvitt, klassisk sengetøy blir aldri feil. Coco fra Midnatt. 

Midnatt sengetøy