7 grunner til at Gubis univers får interiørhjerter til å banke

Da Gubi lanserte nye katalogbilder og med flere av nyhetene for 2018, banket interiør-hjertene våre litt ekstra hardt. La deg inspirere av dette moderne og gjennomførte interiøret – i en klassisk fargeskala.

Hjertene våre gjorde et lite (gledes)hopp da Gubi lanserte den nye katalogen sin. Bildene som er tatt i en fantastisk leilighet er for inspirerende til ikke å deles. Interiøret er fylt med Gubis moderne klassikere og fine nyheter som er presentert i en gjennomført og klassisk fargeskala. Ekstra godt liker vi lampenyheten Gravity med skjerm, som er designet av superduoen Space Copenhagen, speilene signert Gio Ponti som har fått svart kant (isteden for messing) og den nydelige GMG Chaise Lounge, som ble designet av Greta M. Grossman i 1951. Mens vi gleder oss til disse skjønnhetene kommer i butikk, kan vi nyte synet av Gubis magiske og moderne univers, som vi kunne flyttet rett inn i når som helst.

Det siste året har de varmere fargetonene som beige og gråbeige, tatt over tronen fra grått som farge nummer én. Dette er en klassisk fargeskala som passer inn nesten alle hjem uansett hvilke stil du har. Kombinert med velur, messing, svart marmor strukturert ull og tre, skaper paletten en moderne og behagelig helhet.

Her er syv grunner til hvorfor Gubis nye univers får hjertene våre til å banke litt ekstra hardt:

De nye lampene Gravity med skjerm, designet av Space Copenhagen. Stolen Coco, designet av OEO studio. Konsollbordet TS black base med hvit marmortopp. Sofaen Stay i velur, designet av Space Copenhagen.

1. Fargepaletten
Den myke og gjennomførte fargepaletten gjør dette til et vakkert univers. Selv om fargene kan se litt lite spennende ut når du sitter med kartet foran deg, blir det både behagelig og moderne når du kombinerer de med harde kontraster som svart, myke stoffer av velur og messingdetaljer. 

2. Moderne materialmiks

Selv om interiøret går i samme fargetone, er det langt fra kjedelig. Blandingen av ulike materialer gjør det interessant og skaper flere lag og ulike strukturer. Som myk velur mot hard, svart marmor. Kremhvit, strukturert ull sammen med tre og messing. Vi elsker det!

Lampenyheter: Vegglampen 9464 og gulvlampen 9602, designet av den legendariske finske industridesigneren Paavo Tynell i 1947 og 1935.

Den fantastiske og skulpturelle GMG Chaise Lounge, designet ag Greta M. Grossman sammen med gulvlampenyheten Gravity, designet av Space Copenhagen.

3. Kontrastfarge

Det er i detaljene at det interessante skjer, og i dette rommet er det den blå stolen som står som et midtpunkt. Når du velger en tidløs palett, er det fint å velge en kontrastfarge som du bruker gjennomgående i hele hjemmet ditt. Denne nyansen av blått er også brukt som veggfarge i et annet rom, og passer fint sammen med gråbeige.

4. Høy lampetetthet
Det er ingen hemmelighet at det er viktig med nok belysning for å få en hyggelig atmosfære. På hovedbildet fra stuen er det ganske tydelig akkurat hvor stor lampetetthet det bør være for å få til akkurat det, spesielt når du ikke har downlights. Det er også viktig at det er ulikt utrykk er på lampene slik at de ikke utkonkurrerer hverandre. Ikke en lett oppgave med andre ord ...

Les også: Innred med lamper – rom for rom

De vakre speilene Gubi F.A.33 speil lite, designet av Gio Ponti, kommer med svart kant.

Bordet TS Table, kommer i en ny og firkantet versjon. Sofaen Stay i velur, designet av Space Copenhagen. Lampenyheten Gravity, designet av Space Copenhagen.

5. Galleri
Hvis du lurer på hvordan du skal henge opp kunsten din, la deg inspirere av disse vakre veggene. Små og store kunstverk i perfekt harmoni. Regelen? Ikke heng bildene for høyt, og bland små og store bilder for å få en variasjon. Hvis du fremdeles er usikker, kan det være lurt å legge bildene utover gulvet i en formasjon du tenker kan passe før du henger de opp.  

Les mer: Slik henger du opp bildene dine

6. Tid for refleksjon
Innred med speil! Det reflekterer lyset og skaper mer dybde i interiøret ditt – samtidig som det fungerer som et kunstverk i seg selv.  

Speil: Speilet som forandrer rommet

7. Stort, mykt teppe
Hvis du har plass til det, er det ekstra fint når alle møblene får plass oppå teppet. Stoler, sofa, bord og lamper. Det skaper et mykt og lunt underlag, og gir et eksklusivt uttykk til hjemmet ditt.  

Teppeguide: 6 måter et teppe kan forandre et rom på

Spisestuestol Coco, designet av OEO Studio. Spisebord Gubi Dining Table Elliptical svart ask.

Beetle spisestol upolstret beige og svart, designet av GamFratesi.

Beetle Lounge Chair, designet av GamFratesi. Gulvlampe Multi-Lite gulvlampe svart, designet av Louis Weisdorf.

Lenestol Stay Lounge Chair, designet av Space Copenhagen. Skrivebord TS Desk, designet av GamFratesi. Gulvlampe Multi-Lite gulvlampe hvit, designet av Louis Weisdorf.