Hotellbillen

Hvor skal vi spise, og hvor skal vi bo? La billen vise vei!

Vi trodde aldri vi kom til å si dette, men: Når du er på reise anbefaler vi deg å følge etter billen. Der billen bor er det pent, der er det kult å bo, der er det god mat, der er det garantert flotte omgivelser. Om vi hadde snakket om kakkerlakken, hadde det vært et skikkelig dårlig reisetips, men vi snakker ikke om et ekkelt insekt, men om en vakker insektaktig stol ved navn Beetle – hvis design er inspirert av billens anatomi og estetikk. Den er designet av den dansk-italienske duoen GamFratesi og ble lansert av Gubi i 2013. I løpet av disse få årene har den krøpet over terskelen til mange av de fineste adressene i Europa. En aldri så liten billeinvasjon har resultert i at de kuleste hotellene og flotteste restaurantene har denne til felles. Beetle-stolen. Godt er det at den kommer i flere høyder og at den kan trekkes i ulike tekstiler, så vi blir aldri lei. Bli med på en liten rundreise i billens fotspor!

Stine Gam og Enrico Fratesi i GamFratesi kombinerer dansk møbeltradisjon med italiensk eleganse. Paret har designet flere møbler for Gubi. 

Da GamFratesi designet interiøret til den indiske restauranten Verandah i København var Beetle-stolen på plass.

Hotell Bachamount8 Rue Bachaumont, Paris II
Designer: Dorothee Melichzon, og hennes firma Chzon
Ekte franske rammer i et klassisk bygg, flater i svart og hvitt, dekorert med masse tekstiler i duse farger og art deco-inspirerte detaljer. 

Restaurant Flora Danica - 142 Avenue des Champs-Elysées, Paris 8
Et steinkast unna Triumfbuen ligger denne restauranten som nylig åpnet dørene igjen etter en vellykket renovering. Her er både det beste av dansk gastronomi og design. Interiøret med grønne nyanser, lyst treverk og myke former presenterer New Nordic-stilen fra dens aller beste side. Her booker vi gjerne et bord for en dansk lunsj!

Hotell Mauritzhof - Eisenbahnstr. 17, Münster, Tyskland
Designer: Michael Schickinger og Lambs & Lions
Brente, varme farger og masse tekstiler skaper lun og komfortabel stemning. Beetle-stoler er plassert både på rommene og i fellesområdene. Nydelig – og veldig 2017!

Foto: Steve Herud

Foto: Steve Herud

Foto: Steve Herud

Hotell Le Roche - 28 rue Saint-Roch, Paris
Designer Sarah Lavoine, har gjort hotellet om til en fest av farger, som inspirerer oss til å bli mer vågale i fargebruken. Hotellets restaurant som bader i deilig dagslys er fylt av Beetle i ulike farger. Vi sjekker gjerne inn her for å få fart på humøret og bli fargeinspirert!

Restaurant Mielcke & Hurtigkarl - Frederiksberg Runddel 1, 2000 Frederiksberg.
I en av Københavns vakre kongelige hager ligger denne kunstferdig dekorerte restauranten, som blant annet serverer vekster fra egen urte- og blomsterhage. I de romantiske og frodige omgivelsene står Beetle-stoler, også her i varierende farger. Smukt!

Foto: Mielcke & Hurtigkarl, Marie Louise MunkegaardFoto: Mielcke & Hurtigkarl, Marie Louise Munkegaard

Ble du inspirert? Beetle kan bestilles i en hel verden av tekstiler, og det er egentlig bare fantasien din som setter grenser. Vi har valgt våre favoritter i velur som er lagt inn i nettbutikken, men du kan også spesialbestille Beetle helt etter eget ønske. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne frem til et passende uttrykk, som passer inn i ditt hjem og for prisoverslag. Send oss en mail på kundeservice@oslodeco.no.