Innred med svarte detaljer

Svart gir en stilfull og grafisk kontrast i et interiør, og gjør lett å skape en helhet i hjemmet ditt. Velg møbler og interiør som har en stilren grafisk linje eller som har en fin tekstur som svart marmor og metaller.

1. Et sidebord med grafiske linjer og marmorplate gir en fin kontrast til et hvitt interiør. De smale linjene gjør at det svarte ikke tar for mye plass, men står som et fint møbel til alt det hvite. Det fine sidebordet PS Table fra Gubi, som er designet av GamFratesi, er et møbel som passer perfekt til akkurat det. 

2. Når du innreder med svart får du et stilrent utrykk. Enda finere blir det hvis du har flere svarte ting sammen. Fine grafiske linjer, der et enkelt konsollbord bryter den sarte gråtonen. Sammen med lampen Cobra fra Gubi og en lyslykt med svarte kanter, blir utrykket både moderne og klassisk. 

3. Store, svarte objekter som denne metallvasen fra H. Skjalm P, kan føles tunge og vanskelig å finne et fint sted å plassere uten at den tar all oppmerksomhet. Men sammen med florlette strå eller brudeslør i et hvitt og dust interiør finner det svarte seg godt til rette. Svart og messing er også en nydelig kombinasjon.