Innred med vårens trender

Har du lyst til å pusse opp og forandre alt i hjemmet? Fortvil ikke, for med noen få grep kan du oppdatere hjemmet dit med vårens trender uten å måtte rive ned veggene.

1. Fargen: Shades of red
Hvitt, svart, grått og tre har lenge hatt enevelde som naturlige og nøytrale fargetoner i hjemmet. De har vært en viktig del av det skandinaviske uttrykket, og gjør at alt passer fint sammen. Men ikke vær redd for å slippe inn ulike toner av rosa, rødt og burgunder. Selv om du kanskje forestiller deg Marie Antoinettes kakefat, kan disse feminine fargetonene spille på lag med maskuline elementer - og gjøre et skandinavisk hjem enda mer spennende og sofistikert uten at det har skjedd en fargeeksplosjon. 

Stolene Beetle spisestol upolstret rosa og svart fra Gubi. Foto: Fredrik J Karlsson

LADY Silky Pink 20054 (Lampen Gatto fra Flos finner du i nettbutikken vår, 4.850 kr.)

2. Møbelet: Ekstra sitteplasser
Vi elsker møbler du kan flytte rundt og som gjør de sosiale sonene i hjemmet ditt dynamiske og enda litt mer stilsikre. Vi snakker daybed, puff, krakk og benk. Perfekt både som et designelement og ekstra  sittemøbel når gjestene raser inn. 

3. Materialmiksen: Ton-i-ton greige
Innred med fargen gråbeige i ulike materialer og forskjellige former – for en aksketisk og eksklusiv følelse. Miks lin, ull, velur og stein. Små kontraster som svart, tre og speil skaper dybde i et ellers ensfarget interiør. Kjedelig? Vi lar bildene snakke for seg selv. Nydelig sier nå vi!

Vevde lingardiner sand fra Gotain.

Bord Slit Table XL speil fra Hay. Solid viskoseteppe Elephant Grey fra Layered. Aura bordspeil fra New Works. Vase VAKO Vatten 260 fra Smaelta. Lysestake STOFF i krom.

4. Årstallet: 70-talls eleganse
På en eller annen måte klarer alltid 70-tallet å snike seg inn i livene våre. Denne våren slipper vi gjerne årstallet inn døra, men den skal oppføre seg elegant og sofistikert. Fluffy ulltepper à la Shaggy, lamper med skjerm, myke sofaer, krom og møbler med organiske former.

5. Veggfargen: Varme strøk
De fineste fargetonene akkurat nå er de varme tonene. Rommene skal fremdeles males i grått og blått, men det skal være toner som har mye gyllent i seg og som passer sammen med brune, rosa og gråbeige farger. Farger som gir deg sjelefred og nattero, som passer til tre og myke tekstiler. Farger som minner litt om 90-tallet, men som oser mest av 2018!

Den fantastiske og skulpturelle GMG Chaise Lounge, designet ag Greta M. Grossman sammen med gulvlampenyheten Gravity, designet av Space Copenhagen.

De vakre speilene Gubi F.A.33 speil lite, designet av Gio Ponti, kommer med svart kant.

Jotun Lady Almond Beige 10966 (foran) og Jotun Lady Blushing Peach 20047 (bak).

LADY Almond Beige 10966