Kampanje: 15% på Mingle Table

Trenger du nytt spisebord eller skrivebord til hjemmekontoret? Nå får du 15% på den allsidige og smarte bordserien Mingle Table. Sett sammen din egen kombinasjon av plate og ben – og få det akkurat som du vil ha det!

Spisebord Mingle Wood Oval 150, fra ferm LIVING. STOFF lysestake krom, fra Nagel. Vase Cyclades sand L, fra Menu.

Allsidig system
Er du på jakt etter det perfekte spisebordet? Eller drømmer du om et lekkert hjemmekontor? Da er Mingle Table fra ferm LIVING noe for deg. Konseptet er enkelt; Du kombinerer bordplaten som passer best i størrelse, med de beina du ønsker. Bordplaten kommer i flere størrelser og former: Rundt, ovalt og rektangulært. Og i mange varianter: Trefinér og farget linoleum. Bena kommer i krom, messing, farget metall og i tre. 

Nye varianter i tre
Ekstra godt liker vi de nye Wood-variantene – plate og ben i trefinér – som ble lansert denne våren. Når man kombinerer plate med matchende ben i tre, får man et moderne og skulpturelt bord, med rene flater i naturlig vakkert materiale. Wood-variantene fås i lys eik finér, mørk eik finér og i svart finér. Wood-platene kan selvfølgelig også kombineres med ben i metall.

Skrivebord 
Mingle Desk er en smalere og mindre variant av spisebordet, og fungerer perfekt som et skrivebord – eller som et lite og smalt spisebord,  der det er litt knapt med plass. 


Bord Spisebord Mingle Svart fra ferm LIVING. Teppe Solid viskoseteppe Francis Pearl, fra Layered. På veggen fra øverst: Plakat Rock Collection 01 og Plakat Rock Collection 02 fra Hein Studio. 

Spisebord Mingle Svart, fra ferm LIVING. Champagnekjøler Alza Champagne Cooler og Skål Alza Bowl hvit marmor, begger fra ferm LIVING. På veggen henger Plakat Rock Collection 01 og Plakat Rock Collection 02 fra Hein Studio. 

Størrelser på bordplater:
Mingle Round: Ø130 cm
Mingle Rectangular: L160 x B90 cm/ L210 x B90 cm 
Mingle Oval: L150 x B75 cm/ L220 x B75 cm 
Mingle Desk: L135 x B65 cm

Se alle bordene under, og ta kontakt med kundeservice@oslodeco.no hvis du trenger hjelp til å velge det bordet som passer best hos deg. Kampanjen med 15% på Mingle, varer til 31.05.19