Kampanje: 15% på spisebordet Patch!

Et robust bord med vakkert treverk, og som du enkelt slår ut når du får gjester! Nå får du 15% på Patch table!

Det er ikke bare-bare å finne det perfekte spisebordet! Det skal være god kvalitet og vare mange år, det skal være pent å se på (det tar tross alt opp mye plass!), bordplaten må være "god å ta på", det skal funke like godt til få og mange kuverter, og dekkes opp til både kjappe tirsdagsfrokoster og til storslåtte nyttårsmiddager. Og kanskje det også må være et godt hjemmekontor? Det ganske nye spisebordet Patch møter mange krav og er for mange nettopp det perfekte spisebordet!

Om Patch-table
Den prisbelønte danske designeren Hee Welling har formgitt uttrekkbare Patch der ileggsplatene er inkorporert for smidig transformasjon når det trengs plass til flere rundt bordet, rammen er stødig og i vakkert treverk, og platen er i slitesterkt laminat. De avrundede detaljene og varme messingdelene som er brukt i sammenføyningen av bordet gjør det til et vakkert møbel som løfter rommet.

Du kan velge mellom hvitoljet eik, røkt eik eller valnøtt som base og tre ulike laminatfarger. Bordet finnes i to størrelser. Begge størrelsene kan utvides med 100 cm i lengden.
Patch HW1: H75 x D100 x L180/280 cm. Patch HW2: H75 x D100 x L240/340cm.

Kontakt oss på kundeservice@oslodeco.no, så hjelper vi deg gjerne med bestillingen! Kampanjen varer frem til 31. mars.