Limited Edition: Pompom sengetøy fra Tara Anthun

Oppdater soverommet med det vakre, hvite sengetøyet Pompom limited edition fra Tara Anthun.

Den enkleste måten å gi soverommet et lite løft, er å kjøpe nytt sengetøy som både gir deg en deilig dose luksus i hverdagen, og kanskje til og med får deg til å sove litt bedre (Yeah). Det hvite, vakre sengetøyet fra Tara Anthun i egyptisk bomullateng kjennes supermykt mot huden og gjør det til en fryd å hoppe til køys!

Da Tara introduserte oss for det fantastiske Pompom limited edition var vi selvfølgelig helt solgt. I tillegg til å være hvitt, fresht og helt nydelig – har det små pompomer rundt puten og en pompom-bord på dynetrekket. Sengetøyet kommer både til voksene og til baby, og er en nydelig gave til hjemmet ditt, eller til noen som fortjener å sove enda litt bedre. 

Franske Tara Anthun bodde i Norge i 10 år før hun bestemte seg for å kombinere erfaringen hun hadde fra sin tidligere karriere hos motehusene YSL og Chanel i Paris, med tidløs design og tekstiler av høy kvalitet. Resultatet ble delikate og elegante sengetøy i egyptisk bomull til en overkommelig pris

Sengetøy Pompom sengetøy limited edition, fra Tara Anthun. Puter Artek Zebrapute, fra Artek. Sengeteppe Sengeteppe Crinkle lysgrå, fra Hay. Nattbord Plant Box oppbevaring med Brett Brass Tray til Plant Box fra ferm LIVING. Gulvteppe Solid viskoseteppe True Greige, fra Layered.

Sengetøy Pompom sengetøy limited edition, fra Tara Anthun. Artek Zebrapute, fra Artek.

Sengetøy Pompom babysengetøy limited edition, fra Tara Anthun. Gulvteppe Solid viskoseteppe True Greige, fra Layered.

Sengetøy Pompom babysengetøy limited edition, fra Tara Anthun.

I tillegg til å være hvitt, fresht og helt nydelig – har det små pompomer rundt puten og en pompom-bord på dynetrekket.

Sengetøy Pompom sengetøy limited edition, fra Tara Anthun.  Rosa quiltet sengeteppe og pute, fra Tara Antun. Rund velurpute i fargen Kit, fra Christina Lundsteen. Nattbord Slit sidebord messing, fra Hay.