Pakk inn gavene som proffene

Selv om papiret blir revet av, er det mange av oss som synes at det å pakke inn gaver er del av moroa. Det er også gavene med personlighet som er de gøyeste å pakke opp. Her er tre fine tips til hvordan du kan pakke inn gavene dine.

1. I all enkelhet
Hyssing fra kjøkkenskuffen sammen med en eucalyptusgren gir et vakkert og personlig utrykk som står i fin og naturlig kontrast til den hektiske julstiden. Hyssing har du alltid, og eucalyptusen kan byttes ut med hvilken som helst grønn gren. En perfekt innpakning for deg som vil tilføre en personlig touch til gavene uten å måtte gjøre store innkjøp.

2. Ton-i-ton
Pakk inn gavene i et fin farge, og finn et bånd eller sløyfebånd som nesten har den samme fargetonen. Sofistikert og lekkert. Vi har valgt grønt sammen med et mintaktig bånd, men her er det fint å tenke litt utradisjonelt. Pudderrosa og brunt, lyseblått og mørkeblått eller burgunder og korall.

3. Pimp opp gråpapiret
Det er ingenting i veien med å pakke inn gavene med gråpapir, men det blir enda finere når du pimper det opp med litt glitter. Her har vi laget en vifte av et glitterpapir og festet med et hvitt silkebånd. Enkelt og vakkert.