Shoppingtips: Augustfavoritter

August betyr sensommer og forhåpentligvis en myk start. Her er våre favoritter akkurat nå.

For mange starter året i august, og selv om juli er forbi er ikke ferien eller sommeren over helt enda. Vi gleder oss til å nyte deilige sensommerkvelder, men også til å rydde opp, organisere og planlegge høsten (Synnøve Skarbø, hvor er du?). Vi elsker ulike nyanser av blått, og teamer havets farge med mørkt tre, farget glass, skinnende viskose og blank messing. 

Bordlampe IC T1 High messing, fra Flos, kr 5.500. Kulen balanserer perfekt på en messingstang, noe som gjør den vakker og skulpturell.
Pute Palmeral hvit og blå, fra House of Hackney, kr 1.1995. Det beste trikset for å forlenge sommeren inne, er å oppgradere interiøret med palmeprint.
Teppe Solid Dark Sky, fra Layered, fra kr 11.900. Dette teppet i skinnende viskose har en dyp og vakker blågrå farge som passer fint inn i de fleste rom.
Bord Slit Table XL, fra Hay, kr 6.379. Alle hjem blir litt finere med noe som skinner. Dette bordet kommer også i speil.
Morgenkåpe i velur i fargen Nougat, fra Vibeke Scott, kr 2.999. Frokosten smaker litt bedre når du har på deg denne velurskjønnheten.
Vase Brügge, fra H.Skjalm P, kr 999.

Se våre julifavoritter her

Klokke Sunburst Clock, i svart og messing fra Vitra, kr 3.750.
Knagger Face i messing, fra Skultuna, kr 985 for 3 stk.
Vase Echasse i sotet glass og messing, fra Menu, kr 4.295. Spisebord Accent, fra Mater, kr 12.499. Teppe Entrance viskoseteppe mørkeblå, fra Layered, fra kr 6.900. Kaffekopp Flora Dandelion, kr 499.
Blomsterpotte Cloudy medium, fra DBKD, kr 799.

Klokke Sunburst Clock, i svart og messing fra Vitra, kr 3.750. Jepp, det er på tide å komme ut av sommertiden, og tilbake til rutinene. Da er det ikke så dumt å bli glad når du ser på klokka.
Knagger Face i messing, fra Skultuna, kr 985 for 3 stk.
Vase Echasse, fra Menu, kr 4.295. Invester i en stor, vakker vase som du kan fylle med blomster utover høsten.
Spisebord Accent, fra Mater, kr 12.499. Dette nydelige, runde spisebordet har en vakker utforming og perfekt på et kjøkken med begrenset plass.
Teppe Entrance viskoseteppe mørkeblå, fra Layered, fra kr 6.900.
Kaffekopp Flora Dandelion, kr 499. Start dagen med kaffe i det fineste serviset!
Blomsterpotte Cloudy, fra DBKD, kr 799.

Har du sett hvordan vi har det i OsloDecos showroom? Kom på besøk her