Shoppingtips til uterommet

Oppladbare lamper til lange kvelder, hengekøye til late dager, sommerlige tekstiler som luner og tilbehøret som gir plantene dine et løft. Disse tingene gjør favorittsesongen vår enda bedre!

Lys to-go!
Ta med deg en lampe når du skal ta et nattbad, eller når du skal skal drikke vin på balkongen. Oppladbare lamper er fine stemningsskapere ute om sommeren og gjør lange kvelder enda lengre.

Bestselger hos OsloDeco som skal bli med oss ut i sommer: Oppladbare Como fra &tradition.

Carrie fra Menu har et praktisk håndtak og kan tas med ut på balkongen eller hagen

Oppladbare Bring fra House Doctor tar liten plass, og er perfekt til et lite cafe-bord på balkongen eller i hagen!

La humla suse
Husk å legge til rette for de timene du ikke skal gjøre noen verdens ting – med en hengekøye, sommerlige pledd og puter i haugevis – slik at du kan innta horisontalen så fort anledningen byr seg!

Hengekøyen Path er bærekraftig produsert, god å ligge i og veldig pen å se på. Check, Check, Check!

Utekino i hagen, en god bok, podd på øret eller slumring i solen. Ha en haug puter klar, slik at du kan rigge deg behagelig til ute i sommer. Den fine Milo-puten med strikket struktur er laget i 100% bomull og kan vaskes. Se hele utvalget puter her og pledd her!

Frodig og fint!
Store dekorative potter, balkongkasser og en vannkanne som er så fin at du vil ha den stående fremme. Det er det du trenger for å få det grønt og fint! Bonus: Mange av de store pottene våre er fine å ta inn når utesesongen er over. Da får du glede av dem året rundt. Se i produktutlistingen nederst i saken for å se flere potter.

Fint blikkfang: Store tunge keramikkpotter med vakker, blank glasur. Vig kommer i tre farger – Brun, Nougat og Lysegrå – og leveres i pakker med to stk i ulik størrelse.

Plasseffektive og stilrene: Bau er en serie blomsterkasser som gjør det enkelt å få det fint på balkongen. Heng den rett på rekkverket og fyll med grønne vekster!

Potten Hourglass (kommer i flere størrelser) som kan brukes begge veier og vannkannen Liba som kommer i beige og grønn, begge fra House Doctor.

Lettvektere: Sett med 2 stk blomsterpotter Vig fra House Doctor.

Fint til uterommet