6 favoritter vi tar med oss ut i sommer

Du behøver ikke ha et lager av ting som kun er til utendørs bruk i sommersesongen. Disse produktene skaper sommerlig hyggestemning på uteplassen - og kan brukes inne resten av året!

1. Oppladbar lampe
Bellhop er en liten, søt lampe med enkelt design som liksom passer inn i alle omgivelser. Lad den opp, ta den med ut, og gjør sommerkveldene enda mer stemningsfulle. Lampen gir bedre lys enn kun stearinlys - og trenger dessuten ikke å passes på til en hver tid. Designet av Barber og Osgerby for Flos. Når den ikke er med oss ut, står den elegant på en skjenk, og lyser opp – helt uten forstyrrende ledninger. Kommer i hvit og brun variant. 

2. Champagnekjøler i marmor
Hvitt, rosa, eller deilige bobler. Uansett hva du skal nyte i solsteika, smaker det best iskaldt! Champagnekjøleren Alza fra Ferm Living er laget i hvit marmor, som holder godt på kulden i tillegg til å se helt fantastisk ut. Når den ikke er med oss ut i varmen, er den fast følgesvenn på fester hele året, og har hedersplassen i kjøkkenhylla!

Champagnekjøler Alza og Ripple glass.

Champagnekjøler Alza i hvit marmor

3. Myk ull
Den norske sommeren kan være lunefull, og vi som er realister er alltid beredt med et ullpledd i bakhånd. Vi liker ull, men det kan gjerne være sommerlig og fresht i stilen! Pleddet Mono Milk Tea er laget i lett ullkvalitet, i en nydelig dus rosafarge. Resten av året ligger det på sofaen og frisker opp i stua. 

4. Hverdagsglass
Det er ingen skam å servere vin i lave, hverdagslige vannglass! Derimot passer det helt perfekt inn i en uformell, avslappet og sjarmerende setting – i hagen, balkongen eller på piknik. Glass uten stett er dessuten lettere å bære med seg, og står stødigere på ujevne underlag. Ripple glassene er akkurat passe enkle, akkurat passe elegante – og rimelige nok til at det ikke er krise om man er uheldig å knuse et. Ellers i året er glassene fast følgesvenn til alle måltider. 

Champagnekjøler Alza og Ripple glass.

 Ripple glass.

5. Dekorativ keramikk
Det er fint å videreføre stilen og uttrykket man har inne videre på uteplassen. Og noen objekter passer spesielt godt som dekor ute. Et stort keramikkfat, for eksempel. Fatet Pescara fra H skjalm P har nydelig, håndmalt glasur som kommer ekstra tydelig fram i klart sollys, og er flott som blikkfang midt på utespisebordet. 

6. Bærbare blomsterpotter
Er du blant dem som ikke bruker balkongen eller uteplassen din nok til å ville investere masse penger på uteplanter og -potter? De nye pottene Vig fra House Doctor er laget i lett metall, og kan enkelt flyttes rundt på. Beregnet til innendørs bruk, men kan fint tas med ut i finværet! Resten av året har vi glede av pottene inne, med store grønne planter i. 

Lettvektere: Sett med 2 stk blomsterpotter Vig fra House Doctor.

Blomsterpotte Vig fra House Doctor og spisestol og Spisestol Palissade Anthracite

Har du sett utemøbelserien Palissade fra Hay? Se bilder og les om designet her!