Sommerens fineste utemøbler

Denne sommeren velger vi oss de elegante og solide utemøblene Palissade Anthracite fra Hay! Med myke, skulpturelle linjer og materialer som tåler å stå ute år etter år.

Palissade fra Hay er designet av den franske superduoen og brødrene Ronan & Erwan Bouroullec, og er laget for å passe like godt på en fortauskafé som i en hage eller på en balkong. 

Palissade har et uttrykk som balanserer midt i mellom det røffe og det elegante: Materialet og konstruksjonen er solid, og formene er myke og vennlige. Dessuten har møblene gode proporsjoner, som tar opp mindre plass enn en skulle tro. Palissade passer godt inn i mange ulike omgivelser, i moderne miljøer med stram arkitektur, i små oaser i byen med røffe og urbane detaljer – og ikke minst i kul kontrast til mer romantiske og klassiske miljøer, og ute i hager med frodig natur!

Bord (80 x 160 cm), Spisebenk (129 cm), SpisestolLoungestolLoungesofa (139 cm lang). Se produktutlistning nederst i saken.
(Noen av møblene er på lager, og kan sendes i løpet av noen få dager. Resten er bestillingsvarer.)

God sommer! 

Spisebenk Palissade Dining Bench Anthracite, pledd Mono Blanket, begge fra Hay. Oppladbar lampe Bellhop fra Flos og glass Ripple fra Ferm Living.

Spisestol Palissade Anthracite