Sov godt i det vakre sengetøyet fra Midnatt

Hva får du hvis du kombinerer sengetøy i deilig, økologisk bomull med en perfekt fargeskala? Det nydelige sengetøyet fra Midnatt som kommer i fire fantastiske farger!

Da vi så sengetøyet fra Midnatt for første gang, var vi helt solgt! De duse fargene i deilig, økologisk bomull gjorde at vi fikk lyst til å hoppe rett i seng og bli der et par døgn. Nå er Midnatt endelig kommet i nettbutikken, og sammen vårrengjøringen er det et perfekt tidspunkt til å gi soverommet en liten makeover som ikke tar så mye tid, eller koster skjorta. Det eneste som gjenstår er å finne din favorittfarge; Hvitt, kalkgrått, kamel eller pudderrosa. Her er litt deilig inspirasjon som kanskje kan gjøre det litt lettere for deg.

Pebble
Denne myke, lyse gråbeige fargen passer i de fleste soverom, og er et perfekt alternativ til deg som vil prøve noe annet enn hvitt. 

Alle elsker sengetøy i deilig, økologisk bomull, og Pebble fra Midnatt er et perfekt eksempel på det!

Sengetøy Pebble gråbeige

Dromendary
Dette er Midnatts mest populære farge, og det skjønner vi godt. Fargen er sofistikert, moderne og nydelig til grå og hvite vegger.

Sengetøyet fra Midnatt trenger ikke å strykes, og strukturen gjør at sengen blir vakker og naturlig.

Sengetøy Dromedary kamel

Fargen Dromedary skaper et moderne uttrykk på soverommet.

Midnatt gir deg lyst til å bli i senga hele dagen!

Wilted
Sover du i denne myke drømmen av en farge, kommer du til å sove ganske godt. Fint til grått, blått og hvitt – samt som en feminin kontrast til litt mørkere soverom. 

Sengetøy Wilted pudderrosa

Pudderrosa skaper en deilig stemning på soverommet.

Coco
Klassisk sengetøy i hvit bomull blir aldri feil, uansett. Alle fargene fra Midnatt passer sammen, så du kan også mikse og matche de ulike fargene hvis du har lyst på et nytt og spennende utrykk i sengen din. 

Hvitt, klassisk sengetøy blir aldri feil.