Stemningsfull ventetid

Snart er julen her, og vi teller ned i tradisjonen tro: Med fire levede lys i adventsstake, kalenderlys – og en liten dose julepynt!

Adventsstake Candle Holder Circle liten messing fra Ferm Living, 625 kr.

Adventsstake Candle Holder Circle liten svart fra Ferm Living, 625 kr.

Adventsstaken
Circle-staken fra ferm LIVING er tidløs og enkel, og kan brukes på ulike måter. Den elegant i all sin enkelhet, med hvite kronelys i – eller den kan dresses opp med fargede lys og kombineres med andre stemningsskapende elementer: Plasser den sammen med en grønn furugren, samle sammen favorittjulekulene i midten av staken, eller vikle silkebånd rundt metallringen ... Det er bare fantasien som setter grenser, og du kan på enkelt vis gjøre den "ny" hvert år.

Adventsstaken Circle kommer i to varianter: svart og messing, begge koster 625 kr.

Kalenderduftlys, Calender fra ferm Living, 195 kr.

Kalenderlyset med duft
Det er ikke noe som bringer oss i raskere til varme minner og god stemning enn dufter! Derfor er vi glade i denne moderne varianten av det klassiske kalenderlyset. Lyset fyller rommet med deilig duft av kanel, og har en etikett med 24 ruter, hvor du teller ned ved å krysse av dagene. Tenn det litt hver dag, og nyt magiske dagene fram til jul!

Duftlyset er laget av soyavoks, og kommer i fire farger, og koster 195 kr. Nederst i saken finner du link til alle variantene.

Vase Ostrea Rock fra Hein Studio, 1.699 kr. Og julepynt Leaf Brass Ornament, 185 kr (4 stk).

julepynt Leaf Brass Ornament, 185 kr (4 stk).

Julepynt
Selv om det er litt tidlig å sette frem nisser og pynte juletreet, er det jo lov å begynne med en liten dose julepynt! Da er det perfekt å starte med disse stilrene ornamentene: En pakke med fire stiliserte messingblader, som kommer helt til sin rett på en grønn gren! 185 kr per pakke.