Stolen for det enkle sommerlivet

Det enkle er ofte det beste ... Er du enig? Da er hagestolen Gerda din nye venn. Hun kan bli med deg ut i hagen eller balkongen, og trives godt i selskap med andre gamle favoritter og i frodige omgivelser.

Enkel og god design
Gerda er en stilren og tidløs hagestol laget av jern, med robust kvalitet som tåler vær og vind og som ser like bra ut i en romantisk hage som på en røff bygårdsbalkong! Det enkle og ukompliserte formspråket gjør den lett å like, og enkel å kombinere med møbler i annen stil, som for eksempel gamle møbler i tre.

4 varianter
Gerda kommer i totalt fire varianter: To farger, Warm Grey og Forest Green – og to modeller, med og uten armlene.

Levering
Stolene er bestillingsvare, og leveringsklare i begynnelsen av juli. Om du er på ferie kan avvente levering til du er hjemme.

Utestol med armlener Gerda i fargen Warm grey er fin sammen med utemøbler i gammel stil, som foreksempel et malt, gammelt trebord.

Utestol med armlener Gerda i fargen Warm grey er laget av jern og tåler å stå ute i vær og vind. Den stripete puten Cleo er en fin følgesvenn.

Utestol med armlener Gerda i fargen Warm grey og den stripete puten Cleo.

Samling med alle fire variantene av Gerda-stolen.

Utestol med armlener Gerda i fargen Forest Green.

Utestol Gerda i fargen Warm grey

Gerda passer fint i en vinterhage, omgitt av grønne planter og gamle, sjarmerende møbler. Utestol Gerda i fargen Warm grey.

Utestol med armlener Gerda i fargen Warm grey er fin sammen med alle farger.