Trend: Nå vil vi innrede med kuber og pidestaller!

Vær kurator i egen stue, og still ut favorittene som på et galleri. Du trenger ikke engang eie dyre skulpturer – for ALT ser kult ut på en pidestall!

Ved sofaen eller et ledig hjørne i stua er perfekt utstillingsplass for kjære objekter du synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet. En vase (med eller uten en nydelig kvast blomster i), en formfull skulptur, en bunke leseverdige bøker, et innrammet bilde, en snodig kaktus, eller hva enn det er du liker ekstra godt å se på... Å sette noe på en pidestall er som å si: "Se på denne, se så vakker og viktig den er!" Om du vil gi hjemmet et elegant og kunstnerisk løft, er det bare å la seg inspirere av disse eksemplene!

Hjemme hos moteredaktør Claes Juhlin og Michelle Zetterstrom er skulpturell kunst fint plassert på pidestaller. Foto Andy Liffner.

Stylisten Josefin Haag har skapt magi i denne stockholmsleiligheten for Fantastic Frank. Superlekkert med grå pidestaller i ulike høyder! (Lampen Semi Pendant finner du i nettbutikken vår.)

Grafiske møbler og kunst, i form av både bilder og skulpturer på pidestaller, setter en sofistikert stemning i denne barcelonaleiligheten, designet av Katty Schiebeck

Perfekt miks: florlette gardiner fra gulv til tak, rufsete teppe (nesten like fint som Shaggy-teppene fra Layered i nettbutikken vår!), fiskebeinsgulv og kunst på pidestall. Interiøresign av Louise Liljencrantz.

Den danske interiørdesigneren Oliver Gustav med sitt kunstneriske og mystiske uttrykk, bruker ofte podier, pidestaller og kubebord i sine interiører.

Fra Studio Oliver Gustav.

Pidestaller med skulpturer på og marmorkuben Plinth hadde sentral plass i stylist Lotta Agatons trendutstilling på møbelmessen i Stockholm i februar, og la ikke akkurat en demper på den galleriinspirerte interiørtrenden! 

Lotta Agaton beviste at beige og grått absolutt ikke er ut med den duse trendutstillingen på stockholmsmessen. Kombinasjonen av kunstneriske objekter, kubistiske former, kontraster og mye tekstur kjennes moderne og spennende! Foto: Katerina Dima/Only Deco Love

Plinth Cubic sidebord i hvit marmor (8.499 kr) var en del av trendutstillingen, designet av superstylisten Lotta Agaton.

 

Kuber er minimalistiske, anvendelige – og hakket kulere – alternativ til klassiske sofabord eller sidebord. Kontraster er fint, og en sofa har ofte myke og fine former som kommer bedre til sin rett med en hard kloss ved sin side. Vi har nylig fått inn utvalgte produkter fra det danske merket Menu i nettbutikken vår, og de nye Plinth bordene, designet av Norm Architects troner helt øverst på favorittlisten vår. De er både tøffe og elegante på samme tid, og kan gjøre stor stas på de fleste stuer. Så da er det bare å finne ut hvilke gjenstander som skal få æren av å bli stilt ut, da...

Plinth Low stuebord i svart marmor (14.599 kr) og Plinth Cubic sidebord i hvit marmor (8.499 kr), Plinth Tall sidebord i svart marmor (8.499 kr). 

 

Nyhet i nettbutikken: Plinth Cubic sidebord i hvit marmor (8.499 kr), designet av Norm Architects for Menu.