TVen som glir perfekt inn i interiøret ditt

Samsungs nye QLED-TV, er alt annet enn et «svart hull» på veggen din. Skjermen integreres på en naturlig måte til interiøret ditt, og har en usynlig ledning som gjør at du kan be uønskede TV-benker om å flytte ut.

De fleste av oss har på ett eller annet tidspunkt hatt en eller annen diskusjon rundt TV. Enten den er for stor, eller for liten, for svart eller at den rett og slett ikke passer inn i stua. For ikke å nevne de stygge TV-benkene som må plasseres i stua for å skjule ledninger og diverse bokser. 

Samsungs nye QLED-TV løser flere av disse problemene. TVen adopterer bakgrunnen til veggen din og smelter inn i interiøret. Enten du har en vegg med mønstret tapet, en spesiell struktur eller én farge, så vil TVen kunne speile veggen den henger på. Ved hjelp av ambient-funksjonen får du ikke lenger et «svart hull» på veggen din, men en skjerm som integreres på en naturlig måte i hjemmet ditt. 

Vi har testet Samsungs nye TV i showroomet vårt, og her er noen grunner til at den glir perfekt inn i interiøret.

Samsung QLED-TV 65" stående på et staffeli.

På utstilling 
Det å sette ting sammen til et stilleben er ikke et nytt stylingtriks, og som dere kanskje vet, elsker vi å sette ting på utstilling. Enten det er håndlagde lamper fra Japan stående i en klynge, vakre vaser med ulike former eller bilder med forskjellige størrelser og rammer. I det ene hjørnet av showroomet vårt står en QLED 65" fra Samsung på et staffeli. Sammen med en vakker bildevegg er ikke TVen det eneste øynene faller på i stua. Staffeliet gjør det også mulig å flytte TVen rundt, noe som igjen fører til at du ikke trenger å møblere stua etter TVen. Helt perfekt med andre ord!

Følg sesongene 
Vi elsker å ommøblere i showroomet, og prøver å følge sesongene. Siden det er sommer vil vi at bukettene skal være villere, tekstilene lettere og detaljene mer sommerlige. Du skal få følelsen av hvilken årstid det er når du kommer inn døren hos oss. Derfor fungerer kunst-funksjonen til Samsungs QLED-TVer så bra. Er du flink til å ta bilder selv, kan du enkelt bytte bilder utifra hvilken sesong det er, eller hvilken stemning du ønsker å få fram. På den måten kan du understreke og integrere årstider og stemninger i hjemmet ditt – ved hjelp av TVen. 

Kunstfunksjonen gjør at du selv kan velge hvilket bilde du ønsker på skjermen din.

Du kan enkelt bytte bilder utifra hvilken årstid det er, eller hvilken stemning du ønsker å få fram.

Ton-i-ton 
Da vi flyttet inn i showroomet var det malt i en nydelig gråbeige fargetone. Vi har valgt å holde resten av interiøret i omtrent samme farge, og hatt fokus på å skape kontraster med ulike materialer, metaller og overflater slik at uttrykket ikke blir kjedelig. Noe av det beste med den nye Samsung TVen er at den adopterer bakgrunnen til veggen din og smelter inn i interiøret ved hjelp av ambient-funksjonen. På denne måten unngår du at TVen blir som et svart hull på veggen din, og utrykket blir både eksklusivt og sofistikert. 

Ønsker du å lese mer om Samsungs nye QLED-TV, så gå inn her: http://www.samsung.com/no/tvs/qled-tv/highlights/

Du kan velge mellom ulike bilder og motiver, eller legge inn dine egne bilder. 

Den nesten usynlige ledningen gjør at du du får et sømløst TV,-opplegg – og at du kan be uønskede TV-benker om å flytte ut. 

Ved hjelp av ambient-funksjonen får du ikke lenger et «svart hull» på veggen din, men en skjerm som integreres på en naturlig måte i hjemmet ditt.