Vakker & varig jul

For en deilig følelse det er å pakke opp en gave og kjenne kjærlighet ved første blikk ... Og å pakke inn en gave som du vet vil falle i smak! Vi synes de at beste gavene er både vakre og varige, og har samlet noen gaveideer til deg. Noen er bestselgere over lang tid, noen er tidløse klassikere og andre er nykommere med bred appell. – Ta frem handlelisten (eller ønskelisen), og notér!

Vase Cyclades Sand L fra Menu, 799 kr.

Lysestaken Stoff, 390 kr.

1. Vasen Cyclades Sand L fra Menu i gjennomfarget keramikk, med nydelig ru overflate. Fin til alle slags blomster, og har en enkel og tidløs form.

2. Lysestaken Stoff er en kjær klassiker, som kan stables og bygges til imponerende installasjoner. Et samleobjekt som kan brukes på flere måter, og som kan gå i arv!

Potte Shell fra Ferm Living, 749 kr.

Vase Ostrea Rock fra Hein Studio, 1.699 kr. Og julepynt Leaf Brass Ornament, 185 kr (4 stk).

3. Shell Pot har en nydelig form, og kan brukes som vase, blomsterpotte – og til oppbevaring av alt mellom himmel og jord. En fin gave til den som alltid er på skattejakt og henter med seg hjem fine ting fra naturen!

4. Vasen Ostrea Rock er (også) inspirert av havets skatter. Den store, tunge og munnblåste vasen har en ujevn, og organisk form - som en ruglete østers, og som lysrefleksjonene fra små steiner. Et moderne objekt, med stor personlighet som er lett å like!

Ripple shotglass fra Ferm Living, 315 kr (4 stk).

5. Ripple shotglass er nyeste tilskuddet i den populære Ripple-familien, som består av superfine glass til hverdag og fest. Shotglassene er gaven til den som liker snaps til middagen – og til den som liker ingefærshot til frokost!

Dessert Glass fra Hay, 69 kr.

Lysestaken Lily fra Skultuna, 1.429 kr.

6. Dessert Glass fra Hay er laget av tykt glass med en elegant og klassisk form som er perfekt for servering av desserter, iskrem, godteri og frokostretter. Ypperlig gave til den som har sans for nostalgisk sjarme og søtsaker!

7. Lysestaken Lily – eller Liljan som den heter på svensk – ble designet på 30-tallet, og er blitt en skikkelig OsloDeco-favoritt! En evig klassiker som er enkel og vakker nok til at man aldri går lei.

Tekanne Ikigai fra Hein Studio, 899 kr.

Vasene Vesuvius Medium og Vesuvius Small fra H. Skjalm P, 399 kr og 299 kr.

8. Tekannen Ikigai har et skulpturelt formspråk, og laget med flotte, varige materialer. Håndtaket er laget i ekte skinn og selve kannen er munnblåst i borsilikatglass. Gled en venn som elsker te – og som trenger mer zen i livet sitt!

9. Vasene Vesuvius har en spennende overflate: Svart, ruglete, og sender tankene mot naturen – til forkullet tre og stein. Et tidløst objekt med et tøft uttrykk. Kommer i to størrelser.

Vasene Muses Talia og Muses Ania fra Ferm Living, 749 kr.

Lysestakene Balance Macaroon og Balance Dark Aubergine), 309 kr.

10. Muses-vasene (Muses Talia og Muses Ania) i glassert stengods er som vakre skulpturer, med historiske referanser. Noe utenom det vanlige!

11 Lysestakene Balance (Balance Macaroon og Balance Dark Aubergine) er for dem som liker det moderne og lekne. De er ekstra fine med fargede lys i!

Ultima Thule on-the-rocks 28 cl fra IIttala, 479 kr (2 stk).

Modullysestake Brick fra Skultuna, 798 kr.

12. Glassene Ultima Thule fra 60 tallet har fått sin renessanse, og vi elsker det! Formen er inspirert av smeltende is i Lappland, og er regnet som designlegenden Tapio Wirkkala mest berømte design. De er robuste, stødige og gode å holde. Dette blir raskt de nye favorittglassene!

13. Lysestaken Brick er en moderne modullysestake, som er fin alene - eller som kan bygges til større formasjoner. Formen er stilren og materialet er tung, eksklusiv messing. En moderne klassiker som vil glede en med sans for kvalitet, design og god stemning!