Personvern

PERSONVERN 

Du skal være trygg når du leser og handler på oslodeco.no. OsloDeco AS driver og er dataansvarlig for oslodeco.no. Vi oppfyller alle krav om datalagring i henhold til personvernloven samt i European General Data Protection Regulation 2018.

Hva bruker vi dine opplysninger til?
Vi bruker de opplysningene du oppgir til å administrere dine kjøp av produkter og sende deg nyhetsbrev – dersom du ønsker å motta dette, samt til egen markedsføring. Når du legger en bestilling på oslodeco.no, oppretter en brukerprofil, og/eller registrerer deg som mottaker av nyhetsbrev fra oss, vil vi lagre opplysninger om deg. 

Dine rettigheter
Du kan når som helst be om å få tilgang til, korrigere eller få slettet personopplysninger hos oss. Ta kontakt på kundeservice@oslodeco.no, så vil vi gjøre en manuell gjennomgang og eventuell sletting av informasjonen vi har om deg. Personvernloven gir deg også rett til å når som helst klage til en tilsynsmyndighet (f.eks. Datatilsynet), begrense eller protestere mot behandling av personopplysningene og be om dataportabilitet (flytte, kopiere eller overføre personopplysninger til en annen virksomhet), dersom du ønsker det.

Har du andre spørsmål om personopplysningene OsloDeco AS lagrer og behandler, er du velkommen til å ta kontakt med oss på kundeservice@oslodeco.no.

Bruk av cookies
OsloDeco AS ønsker å gjøre vår nettside så funksjonell og relevant som mulig. Vi bruker derfor cookies/informasjonskapsler fra alle som besøker siden for å kunne tilpasse og utvikle siden videre. I tillegg bruker vi informasjonskapslene i målrettet markedsføring, på sider som Facebook og Instagram. 

Vi benytter cookies via følgende eksterne verktøy:
Mailchimp: Utsendelse av nyhetsbrev
Google Analytics: Trafikkanalyse
Facebook: Annonsering
Google AdWords: Annonsering
Instagram: Annonsering

Informasjon OsloDeco AS bruker i forbindelse med kjøpet ditt
For å kunne levere varer og for å utvikle en stadig bedre kjøperopplevelse for deg lagrer vi disse opplysningene om deg:
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-postadresse
- IP-adresse
- Personnummer (Kun dersom du betaler via faktura (Klarna). Klarnas Personvernerklæring finner du her.)

All informasjon vi samler inn vil bli behandlet fortrolig. Dine personopplysninger vil bli oppbevart sikkert hos OsloDeco AS og hos våre hosting-partnere. Vi bruker bare disse opplysningene for å opprette og behandle din bestilling, og for å hjelpe deg med eventuelle forespørsler. Vil du motta vårt nyhetsbrev, krever det et særskilt samtykke fra deg.  

OsloDeco driver ikke med telefonsalg og kommer ikke til å gi telefonnummeret til noen som gjør det. Du vil ikke bli oppringt med mindre det er i forbindelse med levering.

OsloDeco AS deler bare opplysninger med relevante transportører og produktleverandører i forbindelse med levering og overfører ikke, selger ikke og gjør ikke dine personopplysninger tilgjengelige for andre tredjeparter.

Hvis politiet skulle be om innsikt i våre lagrede personopplysninger, vil vi etterkomme deres ønsker. Vi ønsker å gjøre vårt for å bekjempe svindel og bedrageri.

Personlig brukerprofil
På oslodeco.no kan du opprette en egen brukerprofil. Dette gjør det enklere for deg å handle hos oss, men det er ikke påkrevd. I forbindelse med oppretting av profil vil vi lagre følgende informasjon:
- E-postadresse
- Navn
- Adresse
- Ordrehistorikk

Ved å registrere en brukerprofil på oslodeco.no aksepterer du at OsloDeco AS kan behandle dine personopplysninger. All informasjon vil bli behandlet fortrolig. Vi lagrer dine personopplysninger frem til du sletter din profil. Du kan slette din profil ved å sende en mail til kundeservice@oslodeco.no.

Nyhetsbrev
For å kunne sende deg relevant informasjon, inspirerende lesestoff, nyheter og tilbud gjennom vårt nyhetsbrev, vil vi be om følgende informasjon:
- E-postadresse
- Navn

Denne informasjonen blir kun brukt av OsloDeco AS og MailChimp, som vi bruker til å lage og sende ut nyhetsbrev, og vil ikke bli gitt bort eller solgt til andre. (MailChips personvernerklæring finner du her.) Vi sender bare ut nyhetsbrev til de mottakerne som selv har valgt å abonnere på nyhetsbrevet.

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten vår ved å følge lenken nederst i nyhetsbrevene.

OsloDeco AS vil oppbevare personopplysninger dine inntil du trekker ditt samtykke tilbake.
Det rettslige grunnlaget for behandlingen av dine personopplysninger er det samtykket du har gitt.