Bordserien Androgyne: Vakkert design i sin reneste form

Magien ligger i kontrastene. I Androgyne-serien møtes stram geometri og varme materialer.

Det startet i 2018. Det lille sidebordet Androgyne med presist laserkuttet metallunderstell og bordplate i marmor med livaktig struktur så dagens lys, og ble en umiddelbar favoritt. Det var kjærlighet ved første blikk – både for oss i OsloDeco og kundene våre. Skarpe, harde vinkler kombineres med noen avrundede, myke former, metall møter marmor og skaper et «androgynt» uttrykk – derav navnet på bordet. Det er ikke alltid lett å vite hvorfor noe slår an – kanskje var det de rene formene og den elegante silhuetten? Den tiltalende kombinasjonen av mykt og hardt? Den vakre marmorplaten? Den ganske fornuftige prislappen? Eller at det var formgitt av en norsk designer? Vi tipper at det er en kombinasjon av alt det der.

Norske Danielle Siggerud har etablert seg som designer og arkitekt i København.

Androgyne ble først designet for Menu sin egen kafé i København, Space, men ble raskt satt i produksjon for et større publikum.

Designeren er københavnbaserte Danielle Siggerud, som har en myk, elegant, arkitektonisk og stilsikker estetikk som er imponerende gjennomført og veldig inspirerende. Androgyne-bordet gjenspeiler stilen hennes godt. Nå er det videreutviklet til en hel serie, med spisebord og sofabord i andre materialer; mørkt og lyst treverk og varm Kunis Beccia-stein med vakker og detaljrik struktur.

Vi liker disse bordene skikkelig godt. Hvorfor? Fordi de bærer med seg en slags selvsikker karakter – «boldness» – samtidig som de er vennlige mot omgivelsene og gjør interiøret lunt og hyggelig. Derfor!


Androgyne-serien består av: Sidebord: Svart og hvit, med plate i marmor i fire farger. Sofabord: Med understell i tre eller stein, og plate i tre eller stein. Spisebord: Lys og mørk eik. Rundt 120 cm, Rundt 150 cm, Rektangulært 210 cm, Rektangulært 280 cm. Se alle produktene i listen nederst i saken.

Spisebordet Androgyne Dining Rectangular kommer i mørk og lys eik og i to størrelser.

Spisebordet Androgyne Dining Round kommer i mørk og lys eik og i to størrelser, med diameter 120 cm og 150 cm.

Sofabordet har målene H37,8 x L120 x D45 cm, og kommer i ulike kombinasjoner. Dette er den mest eksklusive varianten, med både base og plate i stein, Sofabord Androgyne Lounge Table kunis breccia. Bordet kan også brukes som en liten benk eller skjenk bak sofaen eller i fotenden av sengen.

Androgyne lounge Table kan også plasseres inntil veggen, og være utstillingsplass for fine ting!

Androgyne er en hel bordsere, se alle variantene her. Ekstra fint er dette i nydelig Kunis Beccia stein!

Sidebord Androgyne side table hvit marmor og Spisestol Tearoom Club Chair Savanna, begge fra Menu