Høstens vakreste speil - Pond fra Ferm Living

De nye speilene Pond fra ferm LIVING, har nydelige organiske former og er inspirert av vannets frie bevegelser. Er du som oss, glad i produkter som både er überdekorative og praktiske – så la deg inspirere av disse bildene.

Den nye speilserien fra ferm LIVING, er like praktisk som den er vakker. Speilene Pond, har et organisk uttrykk, inspirert av vannets frie bevegelser – og skaper en spennende og flytende form på veggen din. og kan brukes som dekor, som helspeil på soverommet eller i gangen din, eller for å skape et vakkert element i stuen din. I showroomet vårt, er det uten tvil det som får mest oppmerksomhet om dagen, og det har fått et eget hjørne å henge i. Det store speilet kan henges både vertikalt og horisontalt.

Fra vårt favoritthjørne i showroomet, der speilet Pond Mirror Large fra ferm LIVING, er det største blikkfanget akkurat nå.
Gardiner Vevde lingardiner sand, fra Gosain. Sofa Rico 4 seter Bouclé, fra ferm LIVING. Stuebord Podia Red Brown, fra ferm LIVING. Benk Place Bench, fra ferm LIVING. Forhåndsbestilling - Vase Tuck brunrød, fra ferm LIVING.

Pond Mirror fra ferm LIVING. Kommer i flere varianter, se alle her.

Pond Mirror Small fra ferm LIVING, er nydelig sammen med andre kunstverk eller som et element i en bildevegg.

Plasser speilet Pond Mirror Small, på en sjenk eller en kommode for et vakkert og organisk stilleben.

Speil Pond Mirror Small

Pond Mirror Small fra ferm LIVING er også fint alternativ til annen veggpryd. Speilet passer fint akkurat der der du ellers ville hengt et bilde.

Speilet Pond, har en organisk form og en fasettkant i messing.