Stilsikre og sympatiske designmøbler til uterommet

Miljøhensyn, check. Pent design, check. God pris, check. Kvalitet for norske forhold, check. Med utemøblene Ocean får du full pakke.

Gammelt design og ny teknologi
Ocean-møblene ble faktisk først designet i 1955 av den danske designeren Nanna Ditzel. 70 år senere ble hentet frem fra glemselen og satt i produksjon – denne gangen i et materiale som lages av resirkulerte fiskegarn og hard plast. Selve designet er stilrent, med gjentakende brede lameller og rammeverk av stålrør. Møblene er grafiske og stramme – samtidig som de er feminine og elegante. Og de passer like godt i en rufsete bakgård i byen, som i den idylliske solveggen på hytta!

Nanna Ditzel og tidlige versjoner av Ocean-møblene.

Ditzels design i moderne produksjon. Spisebord Ocean Table 2 pers og Spisestol Ocean Chair Black

Både myke og tøffe – som havet
Joda, de er lekre å se på, men det er faktisk ikke det viktigste:
1) Møblene har god kvalitet – de tåler å stå ute, selv i tøffe forhold, vær og vind.
2) Stolene har god sittekomfort. Litt svikt i stolryggen gjør at du kan lene deg litt bakover og sitte leeeenge til bords! ... og det fineste av alt:
3) De er laget av gjenvunnet plast fra gamle fiskegarn og annet avfall fra havet.

Alle møblene i serien kommer i fargene Black og Sand. Serien inneholder spisestol, spisebord til 2 personer, spisebord til 4 personer – og nytt i år: sittebenk, loungestol og loungebord. Se alle variantene nederst i saken.

Det er ekstra hyggelig å innrede uterommet med visshet om at man har støttet innovativ produksjon som forebygger forurensing av verdenshavene, i tillegg til å nyte følelsen og synet av flott design av selveste Nanna Ditzel!

Ocean-kolleksionen svarer til følgende av FNs bærekraftsmål: Liv under vann (Mål 14), Ansvarlig forbruk og produksjon (Mål 12) og Samarbeid for å nå målene (Mål 17). Ocean-kolleksjonen representerer bærekraftig og innovativ tankegang som fikk tildelt Wallpaper* Magazines Design award i januar 2019.